+40 766 465 710

Această Politică se referă la cookie-urile și la tehnologiile similare folosite pe acest site. Această politică se completează cu Politica noastră cu privire la protecția datelor personale în general pe care o puteți găsi aici și cu Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului, pe care le puteți găsi aici.

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri legate de Termenii și condițiile de utilizare a site-ului, Politica de confidențialitate sau Politica de utilizare a cookie-urilor, vă rugăm să ne contactați la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

1. Ce sunt cookie-urile și cum pt fi ele utile?

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, care va fi stocat pe calculatorul sau dispozitivul mobil al unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului către un server sau către un server al unei terțe părți.

Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea dispozitivului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod adecvat, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și permit oferirea unor servicii adaptate utilizatorilor.

Cookie-urile sunt, de asemenea, utilizate în colectarea datelor ce stau la baza statisticilor anonime de trafic, care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre de internet, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, fără a permite identificarea personală a utilizatorului.

Folosim două tipuri de cookie-uri: de sesiune și fixe. Cookie-urile de sesiune sunt fișiere temporare ce rămân pe dispozitivul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației. Cookie-urile fixe sunt stocate pe dispozitivul utilizatorului pentru o perioadă determinată de parametrii cookie-ului sau până sunt șterse manual de utilizator.

Cookie-urile sau tehnologiile similare în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în multe cazuri, nici nu identifică personal utilizatorii de internet. Există însă situații când datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experiență mai adaptată preferințelor sale. Astfel de date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Există alte tehnologii care pot fi utilizate în scopuri similare cookie-urilor. Unele module publicate pe site-ul nostru pot utiliza Local Storage, ca tehnologie similară.

2. Cum utilizăm cookie-urile pe site-ul nostru?

O vizită pe site-ul nostru poate plasa următoarele tipuri de cookie-uri:

  • cookie-uri strict necesare pentru funcționarea site-ului (ex.: cookie-uri plasate de sistemul de management at con'inutului, Google Maps, Youtube etc.)
  • cookie-uri de analiză (ex.: Google Analytics)
  • cookie-uri pentru marketing/publicitate (ex.: Facebook, Google etc)

Cookie-urile și/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastră la accesarea site-ului sau în urma acțiunilor efectuate în site, după caz.

3. Administrarea preferințelor cu privire la plasarea de cookie-uri. Blocarea cookie-urilor.

În general, browserele web permit salvarea cookie-urilor și/sau a tehnologiilor similare pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web).

Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale website-ului nostru. În cazul în care blocați cookie-urile, unele funcționalități ale site-ului vor fi blocate automat, iar acest lucru poate genera anumite disfuncționalități sau erori în folosirea site-ului nostru.

De exemplu, blocarea cookie-urilor vă poate împiedica să vă autentificați sau să cumpărați online de pe site-ul nostru.

În cazul în care sunteți de acord cu aceste limitări și doriți blochezarea cookie-urilor, apăsați butonul corespunzător în sectiunea de notificare din partea de jos a ecrnului. Cookiie-urile pot fi oricând reactivate sau dezactivate accesând modulul din subsolul fiecărei pagini.

4. Securitate și confidențialitate

Setările de confidențialitate ale browserelor web permit stabilirea unor diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, a perioadei de valabilitate a acestora și programarea ștergerii automate a cookie-lor după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Deci puteți seta comportamentu browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastră al securității utilizării cookie-urilor. Dacă sunteți singura persoană care utilizează dispozitivul, puteți opta pentru setarea unor termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și a datelor personale de acces. Dacă dispozitivul este folosit de mai multe persoane, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.

Prelucrăm datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Prin publicarea prezentei Politici de Confidențialitate vă informăm în mod transparent cu privire la modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi prin intermediul site-ului nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom publica pe această pagină versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele Dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, prin iintermediul formularelor publicate pe site-ul nostruastfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.

De exemplu, când ne trimiteți un mesaj prin intermediul formularului de contact, ne furnizați informații precum: numele si prenumele, adresa de email, numărul de telefon etc.

Putem să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul Dvs. în timpul vizitării site-ului nostru, pentru a vă personaliza experiența online. De asemenea, putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de utilizare a cookie-urilor.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. Nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele Dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

1. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de navigare online pe site-ul nostru. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu activitatea Dvs. pe site-ul nostru. Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile Dvs. fundamentale să nu fie afectate.

2. Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite email-uri continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse/servicii similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat de la companie noastră, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul nostru. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru Dvs., putem folosi anumite date cu privire la activitatea Dvs. pe site-ul nostru, pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților Dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra Dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul Dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

  • Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor emailpe care le primiți de la noi;
  • Contactarea noastră directa -- prin poștă, telefon sau email.

3. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

  • Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor săi față de atacuri cibernetice:
  • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile Dvs. fundamentale. De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cât timp păstrăm datele Dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele Dvs. cu caracter personal atât timp cât este nevoie pentru a menține o bună comunicare cu Dvs. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele Dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale Dvs. următoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
  • furnizorilor de servicii de marketing
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
  • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele Dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări transferăm datele Dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele Dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale Dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact publicate pe pagina noastră de contact, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele Dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejăm securitatea datelor Dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele Dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele Dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele Dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor Dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor Dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact publicate pe pagina de contact. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

  • Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile Dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului Dvs. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii Dvs.
  • Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele Dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea Dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe. Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.
  • Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maxim 30 de zile, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maxim 60 de zile. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de 30 de zile. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea Dvs.
  • Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Accesul

Ne puteți solicita:

  • să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
  • să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
  • să vă oferim alte informații despre datele Dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele Dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

Rectificarea

Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele Dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau
  • dați curs unui drept legal de a vă opune; sau
  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • ne revine o obligație legală în acest sens.

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării Dvs. de ștergere a datelor Dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal este necesară:

  • pentru respectarea unei obligații legale; sau
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Există și alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea Dvs. de ștergere a datelor, deși cele două situații enumerate mai sus sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare

Restricționarea prelucrării datelor

Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau
  • prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse; sau
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau
  • v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele Dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

  • avem consimțământul Dvs.;
  • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță;
  • pentru a proteja drepturile eMAG sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie portat direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

  • prelucrarea se bazează pe consimțământul Dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opoziția

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile Dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.

De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor Dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Luarea de decizii automate

Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

  • produce efecte juridice cu privire la Dvs.; sau
  • vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

  • ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu Dvs.;
  • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile Dvs.; sau
  • se bazează pe consimțământul Dvs. explicit.

Plângeri

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212;
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să ne contactați utiliz\nd datele de contact publicate pe pagina de contact

1. Definiții

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin navigarea pe site, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Site – aplicația web gazduită la adresa yellow-hotel.ro.

Proprietarul Site-ului – Site-ul este proprietatea __________, identificata prin J00/00000/0000 si CUI RO0000000, cu sediul in ________________, denumita în acest Document Proprietarul Site-ului

Continut – reprezinta:

  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis prin email sau telefonic, continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse/servicii similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

2. Utilizarea Conținutului Site-ului

Informatiile publicate pe Site sunt de interes general si sunt puse la dispozitia Utilizatorilor in mod gratuit.

Prin accesarea Con'inutului Site-ului, Utilizatorul si-a dat acordul cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare, incluzând Politica de confidențialitate și Politica de utilizare a cookie-urilor.

Proprietarul Site-ului poate limita accesul la site sau la anumite faclitati din site, poate aduce limitari anumitor IP-uri, fara notificari si fara vreo raspundere.

Proprietarul Site-ului își rezerva dreptul de a actualiza Conținutul Site-ului fara notificari si fara vreo raspundere.

Proprietarul Site-ului isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Utilizatorilor de la momentul publicării pe Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

3. Dreptul de proprietate intelectuală

Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Proprietarului Site-ului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Proprietarului Site-ului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Proprietarului Site-ului.

Orice Continut la care Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Proprietarul Site-ului si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Proprietarului Site-ului cu referire la acel Continut.

Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care Proprietarul Site-ului confera Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Proprietarului Site-ului pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Confidențialitate

Proprietarul Site-ului va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul Site-ului, oferiti Proprietarului Site-ului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Proprietarul Site-ului sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.Proprietarul Site-ului nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

5. Comunicări Comerciale

Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Proprieatrului Site-ului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si specifice, inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

  • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; sau
  • prin contactarea Vanzatorului.

In urma derularii unui contract comercial între Proprietarul Site-ului și Utilizator, Proprietarul Site-ului poate transmite Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la sugestii de produse/ervicii recomandate a fi utilizate impreuna cu produsul/serviciul prealabil achizitionat.

Pentru imbunatatirea ofertei de produse/servicii si a experientei de navigare pe Site, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele email sau prin contactarea Proprietarului Site-ului.

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal face parte din prezentul Document.

7. Utilizarea Cookie-urilor

Politica de utilizare a cookie-urilor face parte din prezentul Document.

8. Legea aplicabilă. Jurisdicția.

Prezentul Document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Proprietarul Site-ului si Utilizator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Cautati cazare in Timisoara? La doar 10 minute de centrul istoric si cultural al orasului, gasiti intr-o zona linistita, Pensiunea Yellow. Avand dotari complete destinate dvs., constand in camere confortabile, internet wireless, televizor, aer conditionat, parcare proprie, precum si de restaurant cu specific italian, suntem convinsi ca pensiunea Yellow va fi gazda perfecta cazarii dvs. Nu uitati! Cazare in Timisoara - Pensiunea Yellow!

Camere calde și primitoare, echipate cu toate facilitățile de care aveți nevoie vă vor face să vă simțiți ca acasă. Echipa Pensiunii Yellow este încîntată să vă primească într-un cadru plăcut, într-o zonă linistită a orașului Timișoara. Toate cele 17 camere sunt dotate cu: aer condiționat, baie, duș, paturi confortabile, mobilier modern, televizor, mini bar și internet.

Suntem convinși că ați remarcat deja că Pensiunea Yellow dispune de dotări complete destinate dumneavoastră, constând în camere confortabile, internet wireless în fiecare cameră, televizor, parcare proprie, mic dejun inclus, precum și asistență cu personal specializat.

Tarife

Camera single: 160 lei/noapte
Camera dublă: 180 lei/noapte
Cameră triplă: 220 lei/noapte

Mic dejun: 20 lei/persoană

Atmosfera de la Pizzeria DelVecchio este eminamente rustică, cu mobilier din lemn și multe obiecte și accesorii adunate de peste tot. Te simți ca intrat într-o bucătărie de țară, acolo unde începe adevărata experiență gastronomică și unde te-ai furișa mereu ca să primești o bucățică de pizza pane înaintea celorlalți musafiri.

Fiind un loc rustic, atmosfera este cu precădere familială, iar locul este asezonat cu un freamăt de oameni care mănâncă și se simt bine împreună.

Intră în atmosfera rustică italiană, unde specialitățile culinare și decorul te aduc mai aproape de savoare și de farmecul vremurilor de altădată. Poți savura o pizza pe terasă, care te va cuceri din prima îmbucătură, prin gustul și aspectul ei încântător.

Pizzeria DelVecchio organizează evenimente personale sau corporate, la cerere, necesitând rezervare la numărul de telefon. +40.734.36.33.36

Pensiune

Situată într-o zonă liniștită, la doar 10 minute cu mașina de centrul Timișoarei

Camere

Camere comfortabile echipate cu toate dotările de care aveți nevoie

Restaurant

Restaurantul cu specific italian vă așteaptă cu o ambianță rustică și atmosferă familiară